adascalitei.ro Web analytics

22
Apr

Comunele Popricani si Probota au fost in weekend gazde alaturi de viitorii primari Valeriu Pirlog si Vasile Dadu pentru impartasirea de ganduri cu viitorul presedinte al C.J. Iasi, Cristian Adomnitei.
Oamenii ne-au luat cu asalt pentru a-si spune pasurile ca rezultat al falimentului produs de PD-L si UNPR in Romania. Le-am spus ca la nivel judetean falimentul are alte doua nume “Simirad si Movila”
Primul adica Simirad pentru ca in urma lui lasa insolventa de la LDP cu sute de oameni someri, impotenta administrativa de la C.Exp Moldova, nereusita de a finaliza in 4 ani D.J. IS-VS (de la Ciurea, Mogosesti, Grajduri, Scanteia) si D.J. IS-BT ( de la Tiganasi, Vladeni, Sipote, Plugari) si indiferenta de la aeroport.
Toate aceste neimpliniri arata profilul “povestitorului” de “Fete-Morgane”- Simirad, blocat fara viitor politic si neputincios in a construi un viitor pentru cineva.
Al doilea adica Movila care in loc sa imparta echilibrat fonduri la ultima hotarare de guvern pentru comunele din judet, a preferat sa dea la Tibanesti 12 miliarde, la Dagata 9 si la Horlesti 10 si in rest sa distribuie cartofi stricati sau incoltiti de la Flutur, pe care sucevenii nu i-ar pune nici in pamant.
Doua lucruri importante a zis Adomnitei pentru locuitorii comunelor.
-Fonduri echilibrate pentru infrastructura de drumuri, apa, canal, gaz.
-Crearea locurilor de munca odata cu dezvoltarea infrastructurii si a doua oara prin incurajarea mediului de afaceri din toate domeniile de activitate.
Am incredere in Cristian Adomnitei, dincolo de apartenenta politica, ca este exponentul unei alte generatii de politicieni,”care pot construi viitorul, pentru ca au viitor politic”, comparativ cu cei pe care ii lasam in urma !!!

Un raspuns la “ADOMNITEI si ADASCALITEI prin judet”

  1. Este foarte adevarat ce se spune despre Simirad si Movila. Au adus la faliment multe societatii printre care si LDP. In calitate de fost director la Centrul Medico-Social Bivolari il cunosc foarte bine pe d-ul Simirad . Nu are capacitatea sa asculte oamenii cu care lucreaza , santajeaza ,dupa care ii indeparteaza . Dupa ce am pus tot sufletul pentru reabilitarea centrului medical am fost schimbat . Asteptam schimbari noi. Cu domnul Cristian Adomnitei
    la sefia C.J.I vor veni si schimbarile . Poate vom scapa si de securistii C.J.I care sunt ca o molima in calea dezvoltarii reale a unor proiecte propuse.
    Avem nevoie de oamenii ca domnul Adascalitei , un om care are viziune pentru judetul Iasi . L-am vazut de multe ori cum ii asculta pe oameni , cum se apropie de ei, De ce ? Domnul Adascalitei este din mijlocul nostru si cunoaste foarte bine care sunt nevoiile . Sunt proiecte importante pentru Iasi ce trebuiesc realizate de oamenii ca domnul Adascalitei . Sunt sigur ca echipa formata de domnul Adascalitei va fi o echipa bine pregatita . In concluzie va indemn sa puneti umarul alaturi de acesti oameni care vor face din Judetul Iasi un judet, o regune cu adevarat europeana .

Lasă un comentariu